Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.


Laatste nieuws

2020/07/30

Vandaag kreeg Adil Mao zijn stageverklaring en daarmee komt er een einde aan zijn advocaten stage. Hij gaat nu als zelfstandig advocaat verder bij IQ Advocatuur, samen met Sheraz Iqbal.

2020/01/20

Op 20 januari 2020 is het kantoor naar Schiedam verhuisd. Het nieuwe adres is:

Nieuwe Haven 265
3117 AB  Schiedam

Ons emailadres en faxnummer zijn hetzelfde gebleven, ons algemeen telefoonnummer is vervallen, u kunt ons voortaan rechtstreeks op ons mobiel nummer bellen.

2019/10/15

De Orde van Advocaten heeft ons kantoor onder de loep genomen. Ieder jaar wil men 10% van alle kantoren bezoeken en nagaan of men de beroepsgroep waardig is.

2019/10/14

De Raad voor Rechtsbijstand heeft de halfjaarlijkse steekproef afgenomen. We zijn andermaal foutloos door deze controle gekomen.

C & M Advocaten

Juridisch advies.

Voorkomen is beter dan genezen. Vaak vertrouwt men de ander zo goed dat men denkt dat een contract of een schriftelijke regeling niet nodig is.

Alle juridische conflicten kunnen worden voorkomen als er een goede regeling is die het geschil oplost voordat het tot een conflict kan uitgroeien. Soms is een voudig advies over de rechtspositie voldoende. Soms is meer studie nodig om alle feiten en omstndigheden in beeld te krijgen.

Juridisch advies is ook aanbevolen bij het aangaan van contractuele verplichtingen. Een mondelinge overeenkomst is ook bindend, maar een schriftelijke weergave heeft meer bewijskracht.

Invalid ContractInvalid Contract

Je kan beter een mondelinge overeenkomst hebben dan een slecht contract, maar het beste blijft een contract dat ook regelt hoe te handelen als het onverhoopt toch misgaat. Niemand wil echt denken aan de dingen die kunnen misgaan, daarom hebben advocaten er hun beroep van gemaakt. Dat maakt dat een advocaat bij uitstek geschikt is om in een contract vast te leggen wat er kan mis gaan en wat te doen als die onverhoopte omstandigheden zich voordoen.

Al onze diensten worden berekend aan de hand van ons uurtarief van 220 euro per uur exclusief kosten en BTW. Daarnaast hanteren we waar mogelijk ook een zaakstarief, een vaste prijs voor een vast omschreven dienst.

We hebben een zogenaamd togagesprek, dat is een eerste kennismakingsgesprek waar tevens al op de inhoud wordt ingegaan. Meestal duurt zo'n gesprek 30-45 minuten en is zo'n een gesprek ideaal om vast te stellen of het zin heeft om door te gaan en in grote lijnen je mogelijkheden door te nemen. Dit togagesprek kost momenteel 125 euro en is inclusief BTW.

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.