Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.


Laatste nieuws

2020/07/30

Vandaag kreeg Adil Mao zijn stageverklaring en daarmee komt er een einde aan zijn advocaten stage. Hij gaat nu als zelfstandig advocaat verder bij IQ Advocatuur, samen met Sheraz Iqbal.

2020/01/20

Op 20 januari 2020 is het kantoor naar Schiedam verhuisd. Het nieuwe adres is:

Nieuwe Haven 265
3117 AB  Schiedam

Ons emailadres en faxnummer zijn hetzelfde gebleven, ons algemeen telefoonnummer is vervallen, u kunt ons voortaan rechtstreeks op ons mobiel nummer bellen.

2019/10/15

De Orde van Advocaten heeft ons kantoor onder de loep genomen. Ieder jaar wil men 10% van alle kantoren bezoeken en nagaan of men de beroepsgroep waardig is.

2019/10/14

De Raad voor Rechtsbijstand heeft de halfjaarlijkse steekproef afgenomen. We zijn andermaal foutloos door deze controle gekomen.

C & M Advocaten

Ons advocatenkantoor biedt juridische dienstverlening voor allerhande juridisch advies en rechtsbijstand bij geschillen (strafrechtelijke, bestuursrechtelijke en civiele zaken) en dat in diverse rechtsgebieden:

- (internationale) contracten,

- arbeidsrechtelijke aangelegenheden,

- huurkwesties,

- verblijfs- en werkvergunningen en

- sociaal zekerheidskwesties.

Onze advocaten hebben veel zaken afgewikkeld en daarmee bewezen dat wij streven naar excellentie in de behartiging van de belangen van onze cliënten. Wij zijn toegewijd aan een goede vertegenwoordiging van de cliënt, om voor hem of haar op kostenefficiënte en tijdige wijze het best mogelijke resultaat te bereiken.

Al onze diensten worden berekend aan de hand van ons uurtarief van 220 euro per uur exclusief kosten en BTW. Daarnaast hanteren we waar mogelijk ook een zaakstarief, een vaste prijs voor een vast omschreven dienst.

We hebben een zogenaamd togagesprek, dat is een eerste kennismakingsgesprek waar tevens al op de inhoud wordt ingegaan. Meestal duurt zo'n gesprek 30-45 minuten en is zo'n een gesprek ideaal om vast te stellen of het zin heeft om door te gaan en in grote lijnen je mogelijkheden door te nemen. Dit togagesprek kost momenteel 125 euro en is inclusief BTW.

Voor een aantal rechtsgebieden en rechtsproblemen, kan je bij ons kantoor ook terecht voor toegevoegde rechtsbijstand, oftewel gefinancierde rechtsbijstand. Dat betekent dat je slechts een eigen bijdrage verschuldigd bent en dat de Raad voor Rechtsbijstand vervolgens een vast bedrag naar de aard van de zaak uitbetaalt aan de advocaat bij afronding van die kwestie. Niet ieder rechtsprobleem is toevoegbaar, zie ook www.rvr.org

In een aantal gevallen kan met de advocaat een afwijkende prijsafspraak worden gemaakt.

Het één en ander is ook terug te vinden in onze algemene voorwaarden, maar indien de opdrachtbevestiging gunstigere voorwaarden regelt, zijn die voorwaarden uiteraard geldig.