Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.


Laatste nieuws

2020/07/30

Vandaag kreeg Adil Mao zijn stageverklaring en daarmee komt er een einde aan zijn advocaten stage. Hij gaat nu als zelfstandig advocaat verder bij IQ Advocatuur, samen met Sheraz Iqbal.

2020/01/20

Op 20 januari 2020 is het kantoor naar Schiedam verhuisd. Het nieuwe adres is:

Nieuwe Haven 265
3117 AB  Schiedam

Ons emailadres en faxnummer zijn hetzelfde gebleven, ons algemeen telefoonnummer is vervallen, u kunt ons voortaan rechtstreeks op ons mobiel nummer bellen.

2019/10/15

De Orde van Advocaten heeft ons kantoor onder de loep genomen. Ieder jaar wil men 10% van alle kantoren bezoeken en nagaan of men de beroepsgroep waardig is.

2019/10/14

De Raad voor Rechtsbijstand heeft de halfjaarlijkse steekproef afgenomen. We zijn andermaal foutloos door deze controle gekomen.

C & M Advocaten

 

Ons kantoor hanteert een 24/7 mentaliteit. Daarom kunt u ons steeds bereiken via email, onze mobiele telefoon en de daarop aanwezige sociale apps zoals whatsapp, wechat, etc...

 

 

Normale werktijden zijn van 9:00 uur tot 17:00 uur, maar een afspraak daarbuiten en in de weekenden behoort tot de mogelijkheden en als daar de noodzaak toe is.

Omdat we ook andere afspraken en verplichtingen hebben, kunnen we niet altijd meteen bereikbaar zijn, maar we zeggen wel toe zo snel mogelijk te antwoorden of eventueel terug te bellen. We hebben de voorkeur aan schriftelijke communicatie, maar bellen mag en op gesprek komen is vaak ook prettiger voor complexere zaken.